Garmin Forerunner

Εξελιγμένες μετρήσεις προπόνησης, συμβουλές αποκατάστασης και καθημερινά στατιστικά υγείας σας βοηθάν να προπονηθείτε με λαμπρότητα, όλα στα πιο φωτεινά smartwatch της Garmin που φτιάχτηκαν ποτέ

Η Garmin ανακοίνωσε τις σειρές Forerunner® 265 κα Forerunner 965, τα πρώτα της εξειδικευμένα δρομικά smartwatch με GPS με ζωηρή οθόνη AMOLED. Ελαφριά, φωτεινά και κατασκευασμένα για κάθε απόσταση, τα Forerunner® 265 και Forerunner 965 διαθέτουν έγχρωμη οθόνη, προαιρετικά μόνιμα ενεργή, που είναι ευανάγνωστη σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ η οθόνη αφής συμπληρώνει τον παραδοσιακό σχεδιασμό των 5 πλήκτρων, δίνοντας σας εύκολη πρόσβαση σε καθημερινές λειτουργίες υγείας, έξυπνες ειδοποιήσεις και άλλα. Το Forerunner 965 επιπλέον, διαθέτει στεφάνη τιτανίου που ξεχωρίζει ενώ παραμένει ελαφρύ στον καρπό. Επιπρόσθετα, εξελιγμένες μετρήσεις προπόνησης και συμβουλές αποκατάστασης βοηθάν τον αθλητή να προετοιμαστεί για τον επόμενο μεγάλο αγώνα, χωρίς να θυσιάζει την αυτονομία της μπαταρίας. Το Forerunner 265 έχει μέχρι 15 ημέρες αυτονομίας σε λειτουργία smartwatch ενώ το Forerunner 965 δίνει μέχρι 23 ημέρες.

  1. Forerunner 965 Black with Powder Gray
  2. Forerunner 965 Whitestone with Powder Gray
  3. Forerunner 265 Black with Powder Gray
  4. Forerunner 255 Music Whitestone

Η σειρά ρολογιών Garmin Forerunner έχει καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία εργαλεία για αθλητές και λάτρεις της άσκησης. Τα νέα μοντέλα της Garmin Forerunner, με αναβαθμισμένες λειτουργίες και τεχνολογίες, συνεχίζουν αυτή την παράδοση προσφέροντας ακόμη περισσότερες δυνατότητες για όσους επιδιώκουν την απόλυτη απόδοση και ακριβή παρακολούθηση της φυσικής τους κατάστασης.

Αρχικά, η νέα σειρά Forerunner διαθέτει βελτιωμένη ακρίβεια στη μέτρηση καρδιακών παλμών και GPS, καθιστώντας το ιδανικό για αθλήματα αντοχής, όπως το τρέξιμο, η ποδηλασία και το κολύμπι. Οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ακριβή δεδομένα για την απόστασή τους, την ταχύτητα και την υψομετρική τους μεταβολή, χάρη στην ενσωματωμένη πολυδορυφορική τεχνολογία.

Ένα από τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά της σειράς είναι η ενσωμάτωση προηγμένων δυνατοτήτων παρακολούθησης υγείας και ευεξίας. Οι χρήστες μπορούν να μετρούν τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, το στρες και την ποιότητα ύπνου τους, καθώς και να έχουν εξατομικευμένες συμβουλές αποκατάστασης. Η ανανεωμένη οθόνη αφής και η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας καθιστούν τα νέα μοντέλα εξαιρετικά φιλικά προς το χρήστη, ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Επιπλέον, τα νέα Garmin Forerunner ενσωματώνουν έξυπνες λειτουργίες, όπως ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα και εφαρμογές, επιτρέποντας στους αθλητές να παραμένουν συνδεδεμένοι χωρίς να χάνουν την προσοχή τους από την προπόνηση τους. Η διαχείριση της μουσικής και οι δυνατότητες ανέπαφων πληρωμών προσφέρουν επιπλέον άνεση και ευκολία.

Συνοψίζοντας, τα νέα Garmin Forerunner συνδυάζουν την κορυφαία τεχνολογία με ένα κομψό και ανθεκτικό σχεδιασμό, παρέχοντας τα απαραίτητα εργαλεία για τη βελτίωση της απόδοσης κάθε αθλητή. Πρόκειται για ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ρολόγια στην κατηγορία του, το οποίο υπόσχεται να καλύψει πλήρως τις ανάγκες κάθε σύγχρονου αθλητή, από τον ερασιτέχνη μέχρι τον επαγγελματία.